агонија | Кафе пауза

8 вистини за агонијата на оние што живеат сами

Во теорија, живеењето сам може да звучи навистина забавно. Можете да јадете кога сакате. Можете да спиете кога сакате. Можете да правите буквално сè што ќе посакате.

Агонијата низ која поминуваат оние кои оставаат некого – 4 фази на раскинувањето

Тоа е моментот кога го кршиш срцето на оној спроти тебе, но исто така го кршиш и своето...

Филм: Гравитација (Gravity)

Филм за способноста за преживување на човекот...