Според агент на ФБИ ова се 3 знаци дека некој ве лаже

Џек Шефер е поранешен агент на ФБИ кој има големо искуство со истраги на криминални случаи. Во својата кариера испрашувал многу луѓе и веќе знае да почувствува кога некој лаже, а кога ја говори вистината.

ТВ серија: Агентката Картер (Agent Carter)

Мини ТВ серија за животот на Пеги Картер по исчезнувањето на Капетан Америка

Филм: Најбараниот човек (A Most Wanted Man)

Возбудлив шпионски трилер...

ТВ серија: Нејви: Њу Орлеанс (NCIS: New Orleans)

Тим од агенти во Кресент Сити истражува убиства поврзани со морнарицата...

ТВ серија: Агентите од S.H.I.E.L.D (Agents of S.H.I.E.L.D)

ТВ серија за тајна организација која ги штити обичните од исклучителните

Книга: „Мојот личен ФБИ агент“ – Џули Џејмс

Што може да се случи кога судбината ќе спои двајца непријатели? Никогаш не исклучувајте ја можноста омразата да прерасне во љубов.
Датум: 20 мар 2013
, Автор:

Одлични криминалистички ТВ серии кои се издвојуваат од останатите

Листа на серии кои по својата содржина, како и по ликовите се издвојуваат од сите „класични“ криминалистички...