Без грижа на совест: Текилата е добра за вашите коски!

Секако, доколку ја консумирате во разумна количина.

10 моќни причини зошто веднаш да се напиете шот текила

Алкохолот во принцип е штетен за човечкиот организам. Но, мали количини текила можат да направат чуда за организмот и дури да решат многу проблеми.

Што може да се користи како замена за шеќер во исхраната?

Секогаш кога во некој рецепт ќе видите дека треба да ставите шеќер, вие обидете се да го замените со некоја од овие алтернативи.

Коктел со кафе и текила за будење на сите сетила

Вкусен коктел одличен за загревање пред бурна ноќ :)