автомат | Кафе пауза

Мајмун зема сок од автомат, но не си го заборава ни кусурот

Мајмунот од ова видео знае да ги цени парите и да ги задоволи своите потреби.
Датум: 18 јун 2013
, Автор:

Најубавите бесценети чувства во животот

Животот го прават убав малите нешта. Ова се неколку бесценети чувства кои го прават животот поинтересен, макар и на кратко.