автобуска станица | Кафе пауза

Пријатно Фотошоп-изненадување за сите што чекаат автобус

Погледнете ги бесценетите реакции на луѓето кои биле тајно фотографирани и потоа фотошопирани, во моментот кога ќе се видат себеси наместо рекламата на билбордот отспротива.
Датум: 10 јун 2013
, Автор:

Соната на автобуска стaница

Патници на автобуска станица во Њукасл, Велика Британија, го свират Бетовен на пијано. Некои од нив за првпат го допираат овој инструмент. Станува збор за проект чија цел е вклучување на јавноста во креирањето уметност.
Датум: 24 ное 2012
, Автор:

Краток филм: „Вистински момент“

Млада Французинка шета низ англиски град во вечерните часови, обидувајќи се да пронајде некој интересен објект за фотографирање. Шетајќи стигнува до автобуската станица, каде му се обраќа на едно момче...

Автобуски станици искористени во креативни маркетинг кампањи

Автобуските станици се одлично место за рекламирање, иако може да бараат употреба на доста труд и креативност.