Книга: „Облечен човек“ – Игор Џамбазов

„Овие приказни се обични приказни. Вистински, човечки и возможни. Иако во животов сè е одамна невозможно.“
Датум: 24 дек 2014
, Автор:

Книга: „Јога кучка“ – Сузан Морисон

Што се случува кога 25-годишна девојка која ужива во кафе, алкохол и цигари, ќе реши да му се посвети на духовниот живот и да се пронајде себеси?
Датум: 31 јул 2013
, Автор: