автентично | Кафе пауза

8 автентични доживувања во Турција

Турција има своја автентичност која е примамлива за секој посетител.

10 најскапи автомобили продадени на аукции

На оваа листа се наоѓаат автомобили кои се продадени низ неколку светски реномирани аукциски куќи. Иако колите се користени, сепак ги привлекуваат богатите луѓе да даваат милионски суми...
Датум: 22 окт 2010
, Автор: