Најубавиот воден центар во светот

Овој неверојатен центар претставува спој од внатрешен и надворешен простор кој го исполнуваат базени, сауни, водопади и соби со пареа кои посетителите ги маѓепсуваат со природните убавини на водата.
Датум: 21 дек 2010
, Автор: