Авицена Лабораторија со нова локација во населба Аеродром

Најпознатиот лабораториски бренд во нашата држава, Авицена Лабораторија, со цел да ги задоволи барањата и потребите на сите пациенти, започна со работа на нова, поголема и посовремена локација во населба Аеродром во Скопје, веднаш позади кафе бар Тренд.
Датум: 26 дек 2018
, Автор: