авиопревозник | Кафе пауза

Преку интернет изберете до кого ќе седите во авионот

Холандскиот авиопревозник „КЛМ“ ќе им овозможи на патниците преку Фејсбук и Линкдин да бираат кој...
Датум: 19 дек 2011
, Автор: