авионски лет | Кафе пауза

Стјуардесите откриваат: 10 тајни за кои патниците немаат поим

Ова се 10-те совети што треба да ги знаете за да уживате максимално на кој било лет...

Како би изгледале патничките авиони во иднина?

Дизајнерите на воздушни летала моментално работат на тоа да создадат што е можно поудобни услови за сите типови патници.

Тимот на „Кралот лав“ го претвориле нивниот лет во најзабавното патување досега

Тие ги изненадиле патниците и персоналот со акапела настап на познатата песна „The Circle of Life“.

Вкупниот број на сите авиони ширум светот кои летаат во овој момент

Одличен веб-сајт кој ќе ви овозможи брзо и лесно да ги следите авионските летови на вашите блиски.