Авганистан | Кафе пауза

Инспиративни фотографии од далечните земји

Неговите фотографии создаваат чувство на поврзаност на светот, чувство на ценење на разликите и сличностите, на нашите култури и истории, како и на минатото и сегашноста на еден инспиративен начин.

Фотографии од Авганистанци кои никогаш не виделе фотоапарат

Фасцинантен портрет на жителите на изолираниот авганистански регион Вахан, кога тие првпат се среќаваат со фотоапарат.