ава гарднер | Кафе пауза

7-те модни правила на Ава Гарднер за отмен, префинет и заводлив стил

Препознатливиот заводлив стилски потпис на Ава Гарднер е актуелен и денес. Оваа холивудска филмска дива е една од актерките чие име станало синоним за убавина и гламур.