Црвен крст | Кафе пауза

Црвениот крст го проширува обемот на своите активности како одговор на пандемијата од Ковид-19

Финансиските средства за реализација на овие активности на Црвениот крст се обезбедени од Фондацијата на Coca-Cola компанијата и Пивара Скопје.
Датум: 13 апр 2020
, Автор:

Црвениот крст на град Скопје во соработка со Пивара Скопје формира мобилни тимови за поддршка на ранливи категории граѓани

Во функција ќе бидат ставени 10 мобилни тимови кои ќе бидат лоцирани на пет локации во градот.
Датум: 17 мар 2020
, Автор:

Шизици, уживајте без ризици! Тестирај се. Заштити се. Не дискриминирај.

Под мотото „Шизици, уживајте без ризици!“ започна националната кампања за борба против ХИВ/СИДА.
Датум: 30 ное 2016
, Автор: