Како да станете пилот!

Според процените на американската авиокомпанија „Боинг“ во следните 20 години ќе им бидат потребни над 533.000 пилоти, што е доволен поттик за многу млади луѓе да посегнат по овој предизвик.
Датум: 14 ное 2017
, Автор: