Халкбанк со инвестиција над 25.000 евра за поддршка на угостителскиот сектор

Преку кампањата „На наша сметка“ до ваучер од 500 денари за локалите клиенти на банката...
Датум: 05 авг 2020
, Автор:

Запознајте ги е-трговците што стојат зад вашите најчести онлајн нарачки

Ви ги претставуваме компаниите кои ни го прават животот подостапен 24/7, кои неуморно работат со цел да ни овозможат полесно да ја поднесеме изолацијата.
Датум: 30 апр 2020
, Автор:

Заврши големата наградна игра „Скокни во Халквантура“ на Халкбанк: Атрактивниот Jeep Compass отпатува за Дарко Новак од Струга

Среќниот добитник денес допатува во Скопје да ја подигне наградата и воедно да се запознае со одговорните лица кои стојат зад оваа наградна игра.
Датум: 22 јан 2019
, Автор:

Халкбанк ќе отвори своја осигурителна компанија

Халкбанк АД Скопје официјално потврди дека сега поседуваат 100 отсто од капиталот на осигурителната компанија Нова Осигурување АД Скопје.
Датум: 14 јан 2019
, Автор:

Уште само 8 дена дa „скокнете до Халквантура“ и со нов Jeep Compass да ја возите 2019 година

Одбројување со двојна возбуда – 8 дена до Новата година, но и само уште 8 дена до крајот на големата наградна игра на Халкбанк и Mastercard „Влези во Халквантура“, чија главна награда е атрактивниот Jeep Compass.
Датум: 24 дек 2018
, Автор:

Заврши големата наградна игра на Халкбанк: Фантастичниот Mini One замина за Кичево

Заврши големата наградна игра на Халкбанк АД Скопје во која главна награда беше фантастичниот автомобил Mini One. Среќниот добитник на автомобилот е Марко Станоевски од Кичево.
Датум: 14 дек 2017
, Автор:

Голема наградна игра на Халкбанк: „Вози Мини со три дисциплини“

Започна големата наградна игра на Халкбанк АД Скопје во која главна награда е фантастичниот автомобил Mini One.
Датум: 18 сеп 2017
, Автор: