Филип Димишковски доби признание од „Катар ервејс“ за најдобар млад џез-музичар

Клавијатуристот Филип Димишковски беше прогласен за најдобар млад џез-музичар во земјава и му беше врачено признанието Golden Oryx кое го доделува „Катар ервејс“ за достигнувања на полето на културата.
Датум: 17 окт 2018
, Автор: