Почнува новата македонска ТВ серија „Фамилијата Марковски“ на „Канал 5“

Новата серија „Фамилијата Марковски“ чие дејствие е инспирирано од вистинити настани од секојдневието на македонските граѓани, од 23 септември (сабота) во 19.30 часот ќе почне да се прикажува на телевизијата „Канал 5“.
Датум: 21 сеп 2017
, Автор: