УЖЕГНАТОСТ | Кафе пауза

УЖЕГНАТОСТ

УЖЕГНАТОСТ е театарска претстава, во продукција на „Артопија“ - Скопје, работена по текст на чешкиот автор Иван Вискочил, а во режија на Владимир Милчин.
Датум: 01 јун 2018
, Автор: