Стобиранка | Кафе пауза

На првата Стобиранка – наградната игра на Витаминка со брендот Стоби извлечени 177 награди

Следното извлекување е на 27-ми ноември кога ќе биде доделен вториот автомобил Toyota Yaris и третото на 25-ти декември кога ќе биде извлечена главната награда, најновиот модел на Toyota C-HR Hybrid.
Датум: 25 окт 2016
, Автор: