Скопје Мериот хотел | Кафе пауза

Несекојдневна можност: Шведска кујна во срцето на Скопје

Остануваат уште само два дена до крајот на една од најнесекојдневните кулинарски манифестации која што ja воодушеви јавноста.
Датум: 15 јун 2017
, Автор: