Скопје Мериот Спа и Фитнес центар | Кафе пауза

Успешни македонски жени добија убаво изненадување за 8-ми март

Скопје Мериот Спа и Фитнес центарот одлучи на интересен начин да им го разубави овогодишниот дождлив 8-ми март на 10-тина реномирани македонски жени.
Датум: 09 мар 2017
, Автор: