Септолете Тотал во потрага по најпознатите работи во светот кои одат во тројка

Се обидовме да пронајдеме работи кои одлично функционираат во тројка исто како тројното дејство на Септолете Тотал, противвоспалително, аналгетско и антисептично, а резултатите до кои дојдовме се повеќе од интересни.
Датум: 16 апр 2019
, Автор:

Поддршка за спортот и зачувување на здравјето

Инспирирани од тврдењето што ја слави моќта на здравото грло, тимот на Септолете Тотал беше во посета на тренингот на момците од КК „Работнички“ во нивната матична спортска сала.
Датум: 27 мар 2017
, Автор:

Интервју со Индира Кастратовиќ, ракометарката на деценијата во Македонија

Нејзината енергија е контаминирачка, ништо помалку од она на што човек замислува дека ќе наиде среќавајќи ја оваа голема спортска војвотка.
Датум: 08 мар 2017
, Автор:

Мајка – едно од најдобро платените работни места

Септолете Тотал ги повикува сите што сакаат да искажат почит и восхит кон своите мајки. Една мајка ќе го добие она што ќе ѝ го стопли срцето...
Датум: 14 фев 2017
, Автор: