Сајт на годината | Кафе пауза

Кафе пауза — Прогласен за најзабавен сајт на „Сајт на годината 2016“

На овогодишниот, седми избор за Сајт на годината, Кафе пауза се стекна со првото место во категоријата Забава.
Датум: 26 дек 2016
, Автор:

Сите добитници на награда на „Сајт на годината 2016“

Во присуство на околу двесте гости, во Македонската опера и балет на 24.12.2016 г. беа доделени наградите Сајт на годината за 2016 година.
Датум: 26 дек 2016
, Автор: