Нови вкусови на Президент топено сирење (млечни намази) за сите што се во потрага по префинето кулинарско доживување

Фамилијата Президент лансираше пет нови вкусови на топено сирење (млечни намази) за сите љубители на топените сирења и кашкавали.
Датум: 21 дек 2017
, Автор: