ПланУМ | Кафе пауза

ПланУМ — Мојот личен план за развој во 12 месеци

ПланУМ претставува повеќе од едноставен планер на активности во текот на годината. ПланУМ е моќна интерактивна алатка за унапредување на личните потенцијали.
Датум: 24 ное 2016
, Автор: