Пелистерка ја промовираше првата македонска реклама на знаковен јазик

Македонската компанија Пелистерка, вчера на програмата на 1тв, премиерно ја емитуваше првата македонска реклама истолкувана на знаковен јазик.
Датум: 27 дек 2018
, Автор:

Викендов во Скопје Пелистерка ќе освежува кајакари од цел свет

Македонската компанија Пелистерка, вторпат е силна поддршка на македонските кајакари. Спортот е област во која оваа компанија безрезервно вложува.
Датум: 11 мај 2017
, Автор:

Северина лебди на меурчињата на љубовта на „Пелистерка“

Волшебните меурчиња на „Пелистерка“ ја подигнаа хрватската поп-ѕвезда Северина над Шибеник.
Датум: 12 апр 2017
, Автор: