Оливер Бепмал | Кафе пауза

Познатиот француски готвач Оливер Бепмал во Македонија

Деновите на француската кујна ќе траат од 21-ви до 26-ти март, а како специјален гостин вкусот на Франција ќе го претстави реномираниот готвач од Courtyard by Marriott Toulouse Airport, Оливер Бепмал.
Датум: 21 мар 2017
, Автор: