Нефрон | Кафе пауза

Детски едукативни работилници „Со здрави навики до здрави бубрези“

Во средата започнаа едукативните работилници за деца на тема „Со здрави навики до здрави бубрези“.
Датум: 14 окт 2016
, Автор: