Надеж | Кафе пауза

Кризниот центар „Надеж“ почна акција за помош на жртвите на семејно насилство

По повод меѓународниот ден за борба против насилството врз жените, 25 ноември, група на членки на кризниот центар „Надеж“ денес на плоштадот „Македонија“ во Скопје организираа герила акција.
Датум: 25 ное 2016
, Автор: