McCann Worldgroup – Мрежа на годината на „Кан 2019“, како и светска мрежа на годината за „Healthcare“

McCann Worldgroup е прогласена за агенциска мрежа на годината на Меѓународниот фестивал на креативноста во Кан – „Cannes Lions 2019“.
Датум: 27 јун 2019
, Автор:

Синергија на креативните идеи од северна и јужна Европа

Менаџерите и креативците на агенциите од Нордискиот регион кои се дел од I&F McCann Група во чии рамки работи и Меккен Скопје, се сретнаа во седиштето на компанијата во Белград и разговараа за понатамошните планови за развој.
Датум: 30 ное 2016
, Автор: