Во продавницата „Маша и Медо“ по најбезбедните седишта за деца

Најголемиот дел од повредите во автомобил се случуваат бидејќи возрасните не користат појас, а децата не се во специјално детско седиште. Безбедноста на целото семејство е императив со кој не треба да се импровизира.
Датум: 24 ное 2016
, Автор: