Рамазанските пости се во тек! Еве што да јадете за време на овој голем муслимански празник

Денес е барем лесно да се дојде до намирници кои се квалитетни, лесни за подготовка и вкусни.
Датум: 21 мај 2019
, Автор:

„Борка“ прослави 10 години постоење и активизам во борба против ракот

На 26.11.2017 година во ресторан Александар Парк во Виница, беше организирана јубилејна прослава по повод 10 години од постоењето на Борка – македонско здружение за борба против ракот.
Датум: 27 ное 2017
, Автор: