ЛУКОИЛ Македонија доделува гориво на институциите кои се справуваат со коронавирусот

Во овие тешки услови од кои сме погодени сите, ЛУКОИЛ Македонија го дава својот придонес кон што поефикасно справување со ситуацијата со обезбедување на гориво онаму каде што е најпотребно.
Датум: 03 апр 2020
, Автор:

„Лукоил“ додели 250.000 за најсреќниот добитник на наградната игра „Среќна 25“

25-годишнината прославена со наградна игра за верните потрошувачи...
Датум: 02 дек 2016
, Автор: