Кампари | Кафе пауза

Секој коктел раскажува приказна

Во Рим, центарот на италијанската кинематографија, оваа година симболично се отвори и започна новата кампања „Campari Red Diaries“ (Црвените дневници на Кампари) - (Р)еволуција на Кампари календарот.
Датум: 04 окт 2017
, Автор:

(Р)еволуција на Кампари календарот

Во Рим, центарот на италијанската кинематографија, оваа година симболично се отвори и започна новата кампања „Campari Red Diaries“ (Црвените дневници на Кампари) - (Р)еволуција на Кампари календарот.
Датум: 28 сеп 2017
, Автор:

Кампари ја лансира кампањата „The Red Diaries“

Компанијата зад легендарниот италијански црвен аперитив со горко-сладок вкус, Кампари, ја лансираше својата кампања „The Red Diaries“ (Црвените дневници) во која се оживуваат на филмското платно приказните за 12 коктели раскажани од бармени ширум светот.
Датум: 20 сеп 2017
, Автор: