КД Фондови | Кафе пауза

Светот на жените: Сопруга, мајка и финансиски советник

Многумина веруваат дека жените и штедењето не одат заедно, а светот на финансиите и инвестициите го владеат целосно мажите.
Датум: 12 апр 2017
, Автор:

За штедењето, за иднината на моите деца, размислувања од женски агол!

Викторија е вработена жена, сопруга и мајка на две дечиња. Токму затоа, таа многу внимава кога се работи за одлуките поврзани со домашниот буџет.
Датум: 02 мар 2017
, Автор: