Интервју со Индира Кастратовиќ, ракометарката на деценијата во Македонија

Нејзината енергија е контаминирачка, ништо помалку од она на што човек замислува дека ќе наиде среќавајќи ја оваа голема спортска војвотка.
Датум: 08 мар 2017
, Автор: