Златно славејче | Кафе пауза

Поранешните „Славејчиња“ со кроасаните 4U се присетија на заедничките настапи

„Еднаш славејче, засекогаш славејче“ е реченицата која ја знаат и повторуваат сите поранешни и сегашни членови на хорчето на еден од најстарите детски фестивали во земјава „Златно славејче“.
Датум: 23 ное 2017
, Автор: