„Падна“ првата клапа на играниот филм „Ефектот на среќа“ на Борјан Зафировски

Филмот е урбана драма, која ја обработува универзалната потрага по среќа и барањето на смислата на животот.
Датум: 26 окт 2017
, Автор: