Еуролинк Осигурување | Кафе пауза

Донација на таблети за децата од Заводот со оштетен слух, говор и глас и други проблеми во развојот „Кочо Рацин“ во Битола од Еуролинк Осигурување

Вчера беше доделена донација на 76 таблети за дечињата од Заводот за децата со оштетен слух, говор и глас и други проблеми во развојот „Кочо Рацин“ во Битола.
Датум: 14 дек 2017
, Автор:

Еуролинк воведува иновативна можност за клиентите: Прва мобилна апликација за осигурување на македонскиот пазар

Еуролинк осигурување сега на своите клиенти им овозможува брзо и лесно купување и плаќање полиси, пријавување евентуални штети, информации за услугите и понудите и кога се во движење.
Датум: 18 мај 2017
, Автор: