Ерих Фром | Кафе пауза

Ерих Фром за уметноста на живеењето: И најмалата одлука е важна!

Нашиот капацитет на избори непрестајно се менува низ животот. Што повеќе погрешни одлуки носиме, толку потврдо ни станува срцето.