Елена Бубало | Кафе пауза

Елена Бубало: Телото е единственото место во кое живеете, затоа водете грижа за него!

Нејзиното лично мото е дека жената не треба да се запостави во ниту една етапа од нејзиниот живот, а единствена граница да не ја постигнеме целта сме самите ние.
Датум: 07 ное 2017
, Автор: