Дониа Прилеп | Кафе пауза

Дојди на кафе и локум!

Веројатно еден од најпознатите традиционални деликатеси во Македонија е локумот. Идеален додаток со кафе, но и совршен десерт за оние кои постат, домашниот локум е незаменлив десерт во секој дом.
Датум: 08 јан 2019
, Автор:

Дониа Прилеп наградена за 10 години континуирани општествено одговорни практики

Дониа е добитник на Јубилејно признание за општествено одговорни практики за периодот помеѓу 2007 и 2017 година
Датум: 21 ное 2017
, Автор: