Дистрикт бар и ресторан | Кафе пауза

Денови на естонска кујна во Дистрикт бар и ресторан: Познатиот готвач Лори Томингас од Естонија во Скопје!

„Деновите на естонската кујна“ ќе се случуваат од 14 до 21 септември, при кои посетителите ќе имаат несекојдневна можност да го вкусат специјалното мени со класични, но уникатни креации со модерна нишка од естонската гастрономија.
Датум: 12 сеп 2017
, Автор: