Глобален фонд за борба против сида туберкулоза и маларија | Кафе пауза

Шизици, уживајте без ризици! Тестирај се. Заштити се. Не дискриминирај.

Под мотото „Шизици, уживајте без ризици!“ започна националната кампања за борба против ХИВ/СИДА.
Датум: 30 ное 2016
, Автор: