Со VIOLETA од првиот ден: Поддршка на ЈЗУ Универзитетска клиника за гинекологија и акушерство Скопје

Проектот „Создаваме заедно“, кој компанијата Violeta го работеше со клиниката има за цел да го разубави и облагороди просторот во кој престојуваат родилките и нивните бебиња.
Датум: 17 окт 2018
, Автор: