Воталек | Кафе пауза

Компанијата „Унавита“ со македонски капитал создаде производ за борба со ракот

Компанијата успеа да создаде два препарата кои се силни зајакнувачи на имунолошкиот систем и кои помагаат во борбата со ракот на меките ткива, а исто така помагаат и кај хепатитиси Б и Ц.