Вино фест | Кафе пауза

Вино фест 2017: Празник на квалитетно вино и атрактивна музика за сечиј вкус

Квалитетно вино од македонските винарници по промотивни цени, одлична домашна и интернационална музика и многу забава ги очекува посетителите на најочекуваниот настан Вино фест 2017, кој ќе се одржува од 14 до 18 јуни на отворениот паркинг пред Веро центар.
Датум: 12 јун 2017
, Автор: