Комплексот „Ветрило“ е спремен да ги прими своите први станари

Модерниот, еколошки станбен комплекс Ветрило го добива замислениот финален изглед.
 Првите 8 станбени објекти се комплетно завршeни, а деновиве е завршена и улицата помеѓу нив...
Датум: 18 мај 2018
, Автор: