Македонска поддршка на „Букстар“ 2016 – прв дел од научнофантастична трилогија

Организацискиот тим на Фестивалот на европската книжевност „BoStar“со големо задоволство ја најавува промоцијата на дебитантскиот роман на младата македонска писателка Моника Трајковска.
Датум: 03 ное 2016
, Автор: